Безиглен хиалурон

Хиалуроновата киселина е мукополизахарид, който организмът сам синтезира. Тя е един от главните компоненти на съединителната тъкан на кожата. На науката е известна нейната удивителна способност да задържа огромно количество влага, хиляди пъти надвишаващо собственото ѝ тегло. Основната ѝ роля е да хидратира кожата в горните клетъчни слоеве. Има и други важни функции: възстановяване на тъканите и свързване на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Една от основните причини за стареене на кожата е дехидратацията, а ролята на хиалуроновата киселина в борбата с нея е от голямо значение. Тя задържа влагата в кожата и създава обем и плътност.

Пухкавите, сочни устни са считани за ефективен коректив за пропорциите на лицето. Разбира се, това важи за случаите без крайни увлечения по несъразмерни “джуки”.

Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е нов иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни и запълване на бръчки без странични ефекти и нежелани резултати. Процедурите са кратки и напълно безболезнени. Необходими са 6 до 10 процедури. За по-добри и дълготрайни резултати първите 4 процедури се правят през 3-4 дни. Издръжливостта е около 5-6 месеца, като трябва да знаем, че всеки организъм освоява хиалурона по различен начин. При пушачите и хората, които не пият достатъчно вода ефектът е по-краткотраен.

Очакван ефект:

– Увеличаване обема на устните;

– Подобряване плътността и мекотата на устните;

– Подчертаване контура на устните;

– Подобряване хидратацията на устните.

Стъпки на процедурата:

– почистване на зоната;

– нанасяне на омекотител (5 минути престой);

– почистване на омекотителя;

– влагане на филър с ултразвук за проникване на продукта на дермално ниво (повтаря се два пъти).

Препоръки: желателно след процедурата да пиете повече вода за по-бърз резултат. 2 часа след процедурата не трябва да се пуши, нито зоната да се третира с препарати (вазелини, червила).

Имайте представа за това, което искате. В същото време, бъдете реалистични с очакванията си, защото това е безиглен метод.

Процедурата търпи отлагане, когато имате температура, остро възпаление

или херпес.

Информация за цената на процедурата, можете да намерите в менюто ЦЕНИ

В случай, че имате въпроси относно процедурата или желаете да запишете час, моля, свържете се с нас на 0️⃣8️⃣8️⃣3️⃣6️⃣9️⃣6️⃣6️⃣6️⃣4️⃣

Leave a Reply